2013. június 29.

TESZT: Maybelline the Rocket Volum' Express


Sziasztok!

Ma egy tesztet hoztam nektek, ami a Maybelline egyik szempillaspiráljáról, mégpedig a the Rocket Volum' Express-ről. Mielőtt megvettem már sokat hallottam róla, mert a vloggerek és a bloggerek is nagyon jó véleménnyel vannak róla.
Személy szerint nagyon szeretem a Maybelline szempillaspiráljait. Már évek óta csak ezt a márkát vásárolom. Használtam már  a One by One-t, és a the Falsies-t. A Falsies volt az első Maybelline spirálom és  láttam a reklámját és akkor eldöntöttem, hogy ez nekem kell, hiába tudom, hogy ezek a reklámok csak fel vannak turbózva és a valóság közel sem azonos, de eddig egyik spirálban sem csalódtam. Nagyon elégedett vagyok velük.

Nos, akkor lássuk a főszereplőt:


Maybelline: the Rocket Volum' Express Brown Marron


Csomagolás: Nekem nagyon bejön ez a duci "tubus"(nem tudom,hogy hívják máshogy), jó megfogni, nagyon kézre esik. A színeit imádom kék és rózsaszín, tökéletes választás, feltűnő így hamar meg lehet találni, hogy hova bújt el.

Szín: feketében (vízállóban is) és barnában van, nekem véletlenül a barnát sikerült megvennem. Itthon szomorúan láttam, hogy nem fekete, de megbarátkoztunk egymással.

Állaga: Első használtnál kicsit megijedtem, mert a korábbi spirálomhoz képest nagyon folyós volt, de ez 1-2 használat után már javult még így is folyós, de már nem annyira. ez akkor kellemetlen, ha spirálozás közben hapciznod kell, akkor szép nyomot, hagy a bőrön :)

Illat: Ha jobban megszagolom, akkor tipikus szempillaspirál illata van, én használatközben nem vagy csak minimálisan érzem az illatát.

Kefe: Szilikonból van, amivel nekem semmi bajom nincs, könnyű vele dolgozni.
Előtte-után kép:

Nem használtam szempilla göndörítőt és semmi mást sem, amivel szebb hatást lehet elérni. A pilláimat kb 5-6x szoktam áthúzni, és ilyen az eredménye:


Látható, hogy nem nagyon tapasztja össze a szempillákat és meg is emeli őket. Annyira nem drámai a hatás, mert szerintem nem fekete. Kíváncsi vagyok, hogy a feketével milyen lenne.

Összességében meg vagyok elégedve ezzel a spirállal, annak ellenére, hogy nem fekete elég szépen teljesít, így tőlem 5/5 csillagot kap.

Nektek mi a véleményetek erről és a többi Maybelline spirálról? Melyiket próbálnátok ki szívesen?


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése